tisdag 28 augusti 2012

Skellefteå 20120901

Tips
Lopp 1 )
Crimdon Tamar sprang ett fantastiskt lopp när hon blev 2a i Delta tiken, hon kom även n på en fin 3e plats i Reklam City Race sist i Skellefteå. Crimdon Zeus var i ledning då han blev knuffad av en hund sist på Midlanda banan. Crimdon Stapler kommer inte heller att vara långt efter men han är en ung hund som fortfarande lär sig.
Tips: 4, 3, 6
Lopp 2 )
Crimdon Cobra sprang ett fantastiskt lopp sist på Midlanda banan, kan leda hela vägen här. Razzia har sprungit bra, var välplacerad när han fick problem i kurvan sist i Skellefteå. Daring O'Diamond Kan vara en hög odds chans här.
Tips: 2, 1, 6
Lopp 3)
Ett tre hunds lopp, Crimdon Jou har äntligen fått sin favorit box 1 och kan leda från start till mål men han måste passa sig för Kung Bore som sprang ett fantastiskt lopp sist med en starkt avslut. Crimdon Medusa har haft ett mycket bra år men har gått lite upp och ner i form.och kommer inte att vara långt efter. 
Tips: 1, 6, 5
Lopp 4)
Ice Queen går från klarhet till klarhet, hennes vinst av Delta tiken förra helgen viar att hon håller på att utvecklas till en fantastisk tävlingshund. Beauty Clover har sprungit bra och slutade tätt efter Crimdon Cobra sist, efter att ha hållt ledningen nästan ända in i mål. Prince O'Power har sprungit bra men frågan är, hur bra är han efter sin skada?
Tips: 3, 1, 2