tisdag 2 augusti 2011

Tips 6/8 - 2011

Lopp 1)
Crimdon Belte är en mycket startsnabb ung hund.
Crimdon Limje sprang ett mycket bra debut lopp förra gången.
Crimdon Björkis är mitt tips, avslutade förra säsongen med en seger och detta lopp är hans års debut, men det blir tätt mellan honom och Crimdon Belte.
Tips: 5 , 2 , 4.
Lopp 2)
Kung Bore sprang en mycket bra debut i midlandia.
Wanda Jackson kan vara farlig om hon har återvänt till sin gamla form.
Crimdon Argus kommer att avsluta snabbt men 295m kommer förmodligen att vara för kort för honom.
Tips: 3 , 6 , 4.
Lopp 3)
Jag måste spika detta lopp med Miss Corona, hon vann Delta Tiken sist hon tävlade och även om detta lopp är kortare så tror jag att hon kommer att vinna.
Tips: 1
Lopp 4)
Tufft lopp att tippa med många bra hundar i startfältet.
Undercover är en mycket snabb unghund men kan han hålla mot Rudolf som har just tävlat i SM sprint finalen i Borås. Om Crimdon Boa från box tre får en bra start kommer han att bli svårslagen. Crimdon Bokken & Sanya Richards är också en snabba hundar, och jag får inte glömma Prince Domino sist gick han och vann då jag missade att tippa honom.
Tips: 3 , 6 , 5.
Lopp 5)
Äntligen matchen alla har väntat på, tidigare banrekord hållare Crimdon Hunter och nya banrekord hållaren Worlass, utmanas av Glenstael i detta lopp. Kanske vi får ett nytt banrekord.
Tips: samtliga hundar.
Lopp 6)
tufft lopp att tippa. Det kommer stå mellan Bell Mountain, Razzia eller Crimdon Jou
Tips: 2 , 3 , 4.
Lopp 7)
Lolo Jones är en snabb hund med sin favorit box, så hon kommer att bli svårslagen, duktiga sprintern Crimdon Snake & Sir Sirocco kan skrälla
Tips: 6 , 2 , 3.
Lopp 8)
Dagens största lopp och vilket fantastiskt lopp det är, från södra Sverige kommer Chicago, Charlie Harper och Capone från Skellefteå Crimdon Soley , Rapp och Clover Horror.
Chicago kommer med tre raka segrar, Capone 2 segrar på tre starter och Charlie Harper vann över 550m i Borås sist.
Unghunden Crimdon Soley är årssnabbast Skellefteåhund över 510m i år med 30.13. Rapp har vunnit bra lopp över 480 och 550m i år. Clover Horror har slagit många toppklass hundar och kommer att kämpa hela vägen.
Tips: ) 6 , 2 , 1.