måndag 13 juni 2011

Skellefteå 18 Juni 2011

Lopp 1.
Det ska bli intressant att se hur Honky Tonk är för dagen,  klass hund innan han var skadad. Crimdon Mononok är på väg tillbaka till sin gamla form och om hon tar ledningen kommer att bli svårt att passera.
Vi ska inte glömma ung Razzia, han har fart , men kan behöva lite mer tid.
510m kunde vara lite kort för Crimdon Argus, men han kommer att vara där vid målgång.
Tips: Crimdon Mononok, Honky Tonk, Razzia
 
Lopp 2:
En mycket öppen lopp, där vem som helst kunde ta priset, men jag kommer Tippa Crimdon Jou,  han har gjort bra i träning och så länge han kan komma runt Bell Mountain skulle han ta det, men han måste se upp för Matilda Clover och Crimdon Ettan
Tips: Crimdon Jou , Matilda Clover , Crimdon Ettan
 
Lopp 3:
Dagens största lopp Crimdon Stakes över 510m, har utan tvekan är några av Norrlands största stjärnorna i startfältet.
Den mycket snabba Crimdon Cobra från Midlandia som har gjort mycket snabba tider i år,  Crimdon Mustang trea i 2010 Svensk Mästare och unga Clover Horror som slog Crimdon Mustang sista gången de tävlade här.
Vi kan inte glömma Knockout Dame som vann Skellefteå trofe 2010, men kan behöva ett lopp eller två i kroppen, Crimdon Aragorn  Svenska Masters finalist 2010, och mycket snabb Rudolf som flyttar upp till 510m och är mycket snabb.
Tips: Crimdon Cobra , Crimdon Mustang , Clover Horror.
 
Lopp 4:
Supersprint för hundar över 6 år gammal, här har vi två mycket start snabba hundar i Worlass och Single Daisy, kan det finnas en ny 60m banrekord efter loppet?, den tid de måste slå är 4.60sec ägs av Crimdon Hunter, Lycka till båda hundarna.
 
Lopp 5:
Här är min spik för dagen Crimdon Hunter, börjar bli gammal men fortfarande har fart i de gamla benen.
Tips  Crimdon Hunter.
 
Lopp 6:
Intressanta lopp och jag tror det kommer att bli mellan Beauty Clover, Shawnee Iowa och debutant Crimdon lannwit.
Tips: Beauty Clover, Crimdon Lannwit, Shawnee Iowa.
 
Lopp 7:
Wist Last och Buss sprint och vilket sprint vi har för er, från Midlandia vi har Crimdon Boa (vinnare av 2009 SM sprint mästare, winner2009 Svenskt Uppfödningslopp Final och vinnare av 2010 års Avelsloppet,ochså från Midlandia vi har  Big Bob en mycket snabb hund  som kommer att ge ingenting  gratis,från Norrbotten har vi Crimdon Bokken förra året visade han mycket fart, men han har varit skadad och bäst att vänta och se med honom, Skellefteå hundar leds av unga och snabba Undercover, väldigt mycket snabb ung hund men  det lopp  kan vara tufft för debuten, Rascle och Conferense kommer att tvinga dem att arbeta hårt hela vägen.
Tips:  Crimdon Boa , Big Bob , Undercover.